De projecten portfolio van Share Informatie­management

Lees verder

De projecten portfolio van
Share Informatie­management

De juiste informatie op het juiste moment in de juiste vorm op de juiste plek? Share Informatiemanagement brengt informatiemanagement binnen uw organisatie of project naar een hoger niveau. In onderstaand portfolio ziet u een selectie van de projecten. Waarmee kan ik u helpen?

Share Informatiemanagement project: Feyenoord City
december 2017

Feyenoord City

In het ontwerp- en bouwproces van het nieuwe stadion als onderdeel van het Feyenoord City project, spelen kwaliteitsbeheersing en informatiebeheer een belangrijke rol. Share Informatie­management legt de informatie­processen volgens NEN/ISO 15288 (Systems Engineering) vast en bewaakt deze. Ook verzorg ik het functioneel beheer en de inrichting van de informatie­systemen waaronder SharePoint en Relatics en bied ik ondersteuning bij invoer en gebruik.

terug


Share Informatiemanagement project: Rotterdam World Gateway
december 2017

Rotterdam World Gateway (RWG)

Share Informatie­management heeft meegewerkt aan het opzetten van het nieuwe intranet en de migratie van documenten naar SharePoint 2013. Als functioneel beheerder was ik verantwoordelijk voor de functionele inrichting, het beheer, de gebruiks­vriendelijkheid en gebruikers­ondersteuning. Ook verzorgde ik trainingen. Met het nieuwe systeem kunnen medewerkers samenwerken en informatie delen binnen de organisatie.

terug


Share Informatiemanagement project: Bibliotheek Hoeksche Waard
december 2017

Bibliotheek Hoeksche Waard

Als projectleider heeft Share Informatie­management ervoor gezorgd dat de collecties van acht bibliotheek­vestigingen gebruikt konden worden voor de selfservicebalies. Deze werken volgens het principe van RFID. Ook verzorgde ik de coördinatie en overgang van deze vestigingen naar selfservicebalies en gaf ik voorlichting en scholing om klanten en personeel voor te bereiden.

terug


Share Informatiemanagement project: Bibliotheek Hoeksche Waard
december 2017

RWG

Voor de aanleg van een state-of-the-art container­terminal op Maasvlakte 2 legde Share Informatie­management informatieprocessen volgens NEN/ISO 15288 (Systems Engineering) vast en bewaakte de processen. Ook was ik verantwoordelijk voor het functioneel beheer en de inrichting van de informatie­systemen SharePoint en Relatics, ondersteunde ik bij invoer en gebruik en stuurde ik het document controlproces aan. Aan het eind van het project is het volledige project­dossier overgedragen aan de opdrachtgever.

terug

Share Informatiemanagement project: Bibliotheek Hoeksche Waard
december 2017

Openbare Bibliotheken Binnenmaas

Voor de nieuwbouw van de bibliotheek in Puttershoek en die in ’s-Gravendeel was Share Informatie­management als projectleider het aanspreekpunt voor alle betrokken partijen (architect, bouwer, gemeente, klanten, medewerkers). Andere werkzaamheden waren: het aansturen van medewerkers, de inrichting, verhuizing, opening, publieks­voorlichting en medewerkers informeren en motiveren.

terug


Neem contact met mij op

6 + 3 = ?